Hoe kan ik mijn contract verlengen?

Wanneer je contractperiode afloopt kan je jouw contract verlengen. Wij sturen je hier uiteraard ook een herinnering over via de mail op het moment dat deze optie beschikbaar wordt. Een nieuw contract afsluiten kan je wel tot 25% korting opleveren.

Stap 1: Inloggen op Mijn Cloud86

Start met inloggen op Mijn Cloud86. Gebruik de inloggegevens die je hebt aangemaakt tijdens jouw registratie. Ben je jouw inloggegevens kwijt? Kies dan voor  Wachtwoord vergeten. Nieuwe inloggegevens worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

Stap 2: Selecteer Actieve diensten

Ga naar Actieve diensten in het midden van het scherm en klik op het groene knopje.

Stap 3: Verlengen

Wanneer je het contract kunt verlengen verschijnt er een oranje knop met de tekst 'Contract verlengen'. Hier mag je op klikken.

Stap 4: Kies een nieuwe contractperiode.

Kies jouw nieuwe contractperiode. Een nieuw contract afsluiten kan je wel tot 25% korting opleveren.