Beginnershandleiding Cloud86

Hosting is techniek en het kan op bepaalde momenten best ingewikkeld zijn om te begrijpen wat er zich op de achtergrond allemaal afspeelt. Om die reden hebben we handleidingen geschreven voor handelingen die regelmatig voor komen en waar je waarschijnlijk al snel mee te maken krijgt.

Inloggen

Ben je net begonnen? In Mijn Cloud86 kan je al je administratieve handelingen verrichten.

Domeinen en DNS

Een extra domein moet eerst aan onze DNS servers worden toegevoegd voordat deze gaat werken. Lees hier onder over de meest voorkomende handelingen omtrent domeinen en DNS.

E-mail

Naast je domein wil je natuurlijk ook graag gebruik maken van e-mail. De meeste vragen ontvangen wij over het aanmaken van een e-mailadres en hebben we hier kort samengevat.

Webhosting

Nu begint het! De beginselen van het starten van een website als je die niet al had. Bijna 60% van de websites op het internet is gebouwd op WordPress en dit is daarmee verreweg het meest populaire CMS op dit moment.

Facturatie

Snel overzicht van al je facturen en het betalen van openstaande facturen. Ook kan je je facturen hier downloaden voor de administratie.