Kan ik de nameservers van mijn domein wijzigen?

Als je je domein bij ons hebt geregistreerd en je wilt je nameservers wijzigen, omdat je bijvoorbeeld Cloudflare DNS wilt gebruiken, dan kun je de nameservers van je domein zelf aanpassen in Mijn Cloud86. Dit geeft je maximale flexibiliteit omtrent je domein.

Hoe je dit kunt doen, lees je als volgt:

• Niet te vergeten en altijd de belangrijkste stap: log eerst in op Mijn Cloud86 via https://mijn.cloud86.nl
  • Klik in het linkermenu op Domeinnamen en vervolgens op Mijn domeinen. Je ziet nu een overzicht van al je domeinen.

• Klik op de drie puntjes achter het domein waarvan je de nameservers wilt wijzigen.

• Selecteer in het volgende scherm de optie Gebruik eigen nameservers (onder invullen) en voer de nieuwe nameservers in die je wilt gaan gebruiken.

• Als je klaar bent klik je op de knop Wijzig nameservers en worden de nameservers aangepast. Het duurt maximaal 4 uur voordat de nameservers bekend zijn bij alle DNS servers over de hele wereld.