Verhuisservice

Wil je naar ons overstappen van een andere provider, maar je hebt geen idee hoe of wil daar gewoon niet teveel tijd aan kwijt zijn? Gebruik dan onze verhuis- of overstapservice en wij doen de verhuizing voor je!

Wanneer je al een domein, website en/of e-mail bij een andere provider hebt en alles naar ons wilt overzetten, dan kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Ga naar de bestelwizard en kies het webhostingpakket dat het beste bij je past.
  2. Kies voor de onderste optie "Ik wil nu alleen een hostingpakket en verhuis mijn domein later".
  3. Vul je gegevens in, rond de bestelling af en betaal je webhostingpakket.
  4. Vraag de gratis verhuisservice per mail aan op support@cloud86.nl. We hebben van je nodig:
    • De inloggegevens bij je huidige hostingprovider zodat we je website kunnen verhuizen. Inloggegevens zijn typisch van Directadmin, Plesk of cPanel of de inloggegevens van je hostingprovider als zij een eigen controlpanel gebruiken.
    • De EPP key/authorisatiecode van je domein.
  5. We bevestigen per mail dat we voor je aan de slag gaan en laten je weten wanneer de verhuizing is afgerond. Normaliter neemt dit maximaal 2 werkdagen in beslag.
  6. Als de verhuizing klaar is en je e-mail is meeverhuisd, vergeet dan niet de serverinstellingen te controleren op alle apparaten waar je e-mail hebt ingesteld.

Kom je er niet uit of heb je even wat extra informatie nodig, mail ons dan op support@cloud86.nl of bel ons op 058-2038374 en we denken graag met je mee.