Automatische incasso inschakelen

Door het inschakelen van automatische incasso ben je nooit meer te laat met betalen. Openstaande facturen worden automatisch geïncasseerd van je rekening en je hebt er vervolgens verder geen omkijken meer naar.

Je activeert automatische incasso via Mijn Cloud86 door deze link te volgen of de volgende stappen uit te voeren:

• Log in op Mijn Cloud86.
  • Kies in het linkermenu voor Facturatie.
  • Het menu klapt uit en je kunt vervolgens kiezen voor Automatische incasso.

Als je op de knop automatische incasso inschakelen klikt wordt je doorgestuurd naar onze betaalprovider Mollie waar je 1ct met iDEAL overmaakt. Aan de hand van deze transactie machtig je ons om automatisch van je rekeningnummer te incasseren.