Inloggen op WordPress

Om veiligheidsredenen versturen wij geen wachtwoorden per e-mail. Via Plesk is het mogelijk om direct in te loggen op je WordPress omgeving, waarna je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken om direct in te kunnen loggen op WordPress.

1. Log eerst in op het Plesk Control Panel. Weet je niet (meer) hoe dat moet? Volg dan dit artikel.

2. In het hoofdscherm zie je de installatie van je WordPress website. Klik op Aanmelden om direct in te loggen op je WordPress omgeving.

3. Als je in WordPress bent ingelogd, kies je in het linkermenu voor Gebruikers en daarna voor Nieuwe toevoegen. Hier kan je een nieuw beheerdersaccount aanmaken waarna je voortaan met die gegevens direct kunt inloggen op WordPress.