Inloggen op Mijn Cloud86

In Mijn Cloud86 regel je met name de administratieve zaken. Denk hierbij aan het bestellen van nieuwe diensten, het wijzigen van je NAW gegevens of betalen van facturen.

Je kunt via onze website https://cloud86.nl gemakkelijk inloggen door rechtsboven in het scherm te klikken op Inloggen. Je wordt dan doorgestuurd naar de inlogpagina.

1. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij de registratie.

2. Hier komt het wachtwoord dat je hebt gebruikt tijdens de registratie. Ben je vergeten welk wachtwoord je hebt gebruikt? Laat dan een nieuwe opsturen via de link wachtwoord vergeten.

3. Kies voor Mij onthouden om je inloggegevens te laten onthouden. De volgende keer wanneer je naar https://mijn.cloud86.nl gaat wordt je automatisch ingelogd en meteen naar het beginscherm van je account gebracht.