Domein verhuizen

Je domein naar Cloud86 verhuizen kan met een paar simpele stappen. Als je je domein wilt verhuizen, heb je een zogeheten EPP key nodig. Dat is een code of een soort wachtwoord die je nodig hebt om je domein naar ons te kunnen verhuizen. Deze EPP key kan je opvragen bij je huidige provider.

Als je de EPP key hebt kan je de volgende stappen uitvoeren om je domein naar ons te verhuizen:

1. Log in op Mijn Cloud86.

2. Klik op Domeinnamen om het menu uit te klappen en klik vervolgens op Domeinnaam verhuizen.

3. Vul de domeinnaam in die je wilt verhuizen en de EPP key die je hebt gekregen van je huidige provider. Klik daarna op Nu bestellen.

4. In dit scherm kan je afwijkende configuratie voor je domein invoeren. Standaard staat Privacy Protect geselecteerd. Dit houdt in dat wij je persoonlijke gegevens afschermen bij de registrar zodat niet iedereen die zomaar kan inzien. Deze dienst is gratis en hoef je verder niets voor te doen. Schakel deze optie uit als je wilt dat je eigen persoonlijke gegevens wel zichtbaar zijn als iemand de details van je domein opvraagt.

Onder nameservers kan je eventueel eigen nameservers opgeven als je bijvoorbeeld een eigen VPS hebt. Normaal hoef je hier niets te veranderen.

5. Je komt nu in de winkelwagen terecht. Om je bestellen af te ronden klik je op Afrekenen. Als je nog andere diensten of domeinen wilt toevoegen, dan klik je op Ga terug naar de winkel.