E-mailadres toevoegen in Outlook

Om een e-mailadres in Outlook toe te voegen lopen we de volgende stappen door:

1. Open Microsoft Outlook.

2. Ga naar Bestand en klik op Account toevoegen.

3. Voer het e-mailadres in dat je wilt toevoegen en klik op verbinding maken.

4. In het volgende venster wordt gevraagd welk type postvak je wilt aanmaken. Kies hier voor IMAP.

5. In het volgende venster wordt gevraagd om de IMAP/SMTP gegevens van de server:

• Vul bij Inkomende e-mail achter Server "jouwdomeinnaam.nl" in.
  • Poort 993
  • Versleutelingsmethode: SSL/TLS
  • Bij Uitgaande e-mail vul je achter Server ook "jouwdomeinnaam.nl" in.
  • Poort 465
  • Versleutelingsmethode: SSL/TLS

6. Als laatste stap wordt gevraagd naar de inloggegevens van je e-mailadres die je hebt ingevoerd in het Plesk control panel:

5. Dat was het! Klik op Verbinding maken en je e-mailadres is nu toegevoegd aan Outlook.