E-mailadres toevoegen in Outlook

Om een e-mailadres in Outlook toe te voegen lopen we de volgende stappen door:

Stap 1: Account toevoegen

• Open Microsoft Outlook.
  • Ga naar Bestand en klik op Account toevoegen.

• Voer het e-mailadres in dat je wilt toevoegen en klik op verbinding maken.

• In het volgende venster wordt gevraagd welk type postvak je wilt aanmaken. Kies hier voor IMAP.

Stap 2: E-mailadres configureren

In het volgende venster wordt gevraagd om de IMAP/SMTP gegevens van de server:

1. Vul bij Inkomende e-mail achter Server "jouwdomeinnaam.nl" in.
  2. Poort 993
  3. Versleutelingsmethode: SSL/TLS
  4. Bij Uitgaande e-mail vul je achter Server ook "jouwdomeinnaam.nl" in.
  5. Poort 465
  6. Versleutelingsmethode: SSL/TLS

• Als laatste stap wordt gevraagd naar de inloggegevens van je e-mailadres die je hebt ingevoerd in het Plesk control panel:

Dat was het! Klik op Verbinding maken en je e-mailadres is nu toegevoegd aan Outlook.