Inloggen op Plesk

In het Plesk Control Panel voer je al het beheer uit van je website(s). Je kunt hier onder andere WordPress of een ander CMS installeren met de One-Click Installer, e-mailadressen beheren, databases, backups en nog veel meer.

Stap 1: Inloggen op Mijn Cloud86

Start met inloggen op Mijn Cloud86. Gebruik de inloggegevens die je hebt aangemaakt tijdens je registratie. Ben je jouw inloggegevens kwijt? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Nieuwe inloggegevens worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

Stap 2: Kies je dienst

• Ga in het linkervenster naar Mijn diensten en klik hierop om het menu open te klappen.

• Selecteer het webhostingpakket waarop wilt inloggen door op de 3 stipjes te klikken en te kiezen voor Bekijk details.

Stap 3: Inloggen op Plesk

Klik onder het kopje Webhosting beheren op de Websites & domeinen en je wordt automatisch ingelogd op het Plesk control panel waar je jouw hosting kunt beheren.