Inloggen op Plesk

In het Plesk Control Panel voer je al het beheer uit van je website(s). Je kunt hier je onder andere WordPress of een ander CMS installeren met de One-Click Installer, e-mailadressen beheren, databases, backups en nog veel meer.

1. Start met inloggen op Mijn Cloud86. Gebruik de inloggegevens die je hebt aangemaakt tijdens je registratie. Ben je je inloggegevens kwijt? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Nieuwe inloggegevens worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

2. Ga in het linkervenster naar Diensten en klik hier op om het menu open te klappen.

3. Klik op de 3 stipjes en kies voor Bekijk details.

4. Klik op de knop Inloggen op Plesk.

Je wordt nu automatisch ingelogd in het Plesk Control Panel waar je je hosting kunt beheren.