Inloggen op Plesk

In het Plesk Control Panel voer je al het beheer uit van je website(s). Je kunt hier je onder andere WordPress of een ander CMS installeren met de One-Click Installer, e-mailadressen beheren, databases, backups en nog veel meer.

Stap 1: Inloggen op Mijn Cloud86

Start met inloggen op Mijn Cloud86. Gebruik de inloggegevens die je hebt aangemaakt tijdens je registratie. Ben je je inloggegevens kwijt? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Nieuwe inloggegevens worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

Stap 2: Kies je dienst

• Ga in het linkervenster naar Diensten en klik hier op om het menu open te klappen.

• Selecteer het webhostingpakket waar je op Plesk wilt inloggen door op de 3 stipjes te klikken en te kiezen voor Bekijk details.

Stap 3: Inloggen op Plesk

Klik op de knop Inloggen op Plesk en je wordt automatisch ingelogd op het Plesk control panel waar je je hosting kunt beheren.